Thaise Boeddhabeelden

Toont alle 13 resultaten

Thaise Boeddhabeelden kopen

Je bent op zoek naar Thaise Boeddhabeelden voor in je huis of in je tuin. Boeddhabeeld.be importeert Oosterse tuinbeelden en beelden voor binnenshuis. Onze selectie bestaat uit duurzame Boeddhabeelden van sterke en vaak wintervaste materialen. Met onze Thaise Boeddha beelden haal je iets unieks in huis waar je vervolgens heel lang plezier van zult hebben.

Zuidoostelijke sfeer in huis en tuin

Thailand staat bekend om haar eeuwen oude Boeddhistische tempels en culturele erfgoederen. Het is daarom niet voor niets dat het land jaarlijks wordt bezocht door talloze toeristen, fotografen en andere reizigers. Iedereen die ooit in Thailand is geweest zal hoogstwaarschijnlijk een dergelijke tempel hebben bezocht of een stukje van het Boeddhisme hebben herkend. Daarnaast kent iedereen het beeld van de monniken in oranje gewaden die je in het dagelijkse leven gewoon tegenkomt op straat aldaar.

De onmiskenbare sierlijke vormen van de Thaise beelden komen het dichtst in de buurt bij de Indische beelden, maar vormen echt een klasse apart. De verfijnde sculpturen zijn direct herkenbaar voor iedereen die ook maar een klein glimpje van Thailand heeft meegekregen.

Breng een stukje Thailand in je huis of tuin en creëer dat sierlijke en rustieke detail.

Boeddhabeeld.be

Wij leveren onze beelden direct uit eigen voorraad, zodat wij onze kwaliteitsnormen hoog kunnen houden en kwaliteit en service kunnen garanderen. Bestel je op werkdagen voor het middaguur, dan heb je je bestellen veelal de volgende dag in huis. Bevalt je nieuwe beeld je niet? Dan kun je deze zonder opgaaf van reden binnen 30 dagen na aanschaf terugsturen. Boeddhabeeld.be levert in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.