Japanse Boeddhabeelden

Toont alle 2 resultaten

Japanse Boeddhabeelden kopen

Ben je op zoek naar Japanse Boeddhabeelden? Wellicht heb je je tuin Japans ingericht of misschien vind je bepaalde Japanse tuinaccessoires gewoon een mooie aanvulling op je tuin. De reden maakt eigenlijk helemaal niet uit, want een Japans Boeddhabeeld past in iedere soort tuin of woning thuis.

Wat maakt een Japanse tuin compleet?

Als je een voorliefde hebt voor Japanse tuinen, dan weet je dat natuur, natuurlijke vormen en een ‘avontuurlijke’ inrichting belangrijke facetten vormen. Het landschap of landschapje geeft je de indruk dat er veel diepte is, ook al is de tuin klein. De natuur die weliswaar gecultiveerd is en door de mens in balans gebracht geeft een haast sprookjesachtige indruk die ver van saai te noemen is. Wil je de Japanse tuin een extra detail geven, dan denk je al snel aan de stenen lantaarns en in ons geval aan een Japans Boeddhabeeld.

Het Japanse Boeddhabeeld onderscheid zich van andere beelden, omdat de vormen zachter en eenvoudiger zijn. De uitstraling blijft echter altijd karakteristiek rustgevend en vriendelijk.

Boeddhabeeld.be

Bestel je bij Boeddhabeeld.be dan profiteer je van onze hoge kwaliteit en uitstekende service en nazorg. Wij importeren Boeddhabeelden uit verschillende Oosterse landen en garanderen een duurzaam en sterk product. Indien je voor het middaguur besteld, dan heb je je bestelling over het algemeen de volgende dag al in huis! Bevalt je aanschaf je niet? Dan behoud je via ons het recht om je bestelling binnen 30 dagen en zonder reden van opgaaf terug te sturen. Wij leveren in België, Nederland, Luxemburg en Duitsland.