Indische Boeddhabeelden

Toont alle 2 resultaten

Indische Boeddhabeelden kopen

Iedereen kent ze tegenwoordig wel: de typische Indische Boeddhabeelden waarbij de Boeddha in een typische meditatie zithouding zit. Ze zijn erg populair, een van de redenen is, omdat ze zowel voor binnen als voor buiten gebruikt kunnen worden. Maar wat zijn dan de andere redenen waarom ze zo populair zijn? Omwille van hun schoonheid of de betekenis die erachter zit? Want wat is eigenlijk juist de betekenis van een Indisch Boeddhabeeld en waar komen ze vandaan?

Oorsprong 

Zoals de naam het al wel doet vermoeden komende Indische Boeddhabeelden uiteraard uit India. Heb je interesse om zo’n beeld te kopen en wil je er graag meer van weten? Wel, in India worden heel veel gebaren gebruikt en dit vooral met de handen. Deze hebben de naam ‘mudras’ gekregen en de gebaren met de handen betekenen vooral welvaart, geluk, voorspoed en verlichting van het leven. Wanneer je dus heel veel belang hecht aan het Boeddhisme, dan is zo’n beeld ideaal. 

Soorten Indische Boeddhabeelden 

Het leuke aan Indische Boeddhabeelden, is dat je ze in verschillende soorten kan krijgen. Sommigen zijn gemaakt van fiberclay, polysteen of van echt beton. Vooral de beelden die uit beton gemaakt zijn, zijn idealiter voor buiten. De beelden zijn te verkrijgen in klein, middelgrote en grote versies. Een van de typische kenmerken van een Indisch Boeddhabeeld, is dat de kruin van het hoofd altijd rond is afgewerkt. Zij hebben dus geen punt op het hoofd, zoals bij de Thaise Boeddhabeelden. Het ene is al wat meer sierlijker gemaakt, terwijl het andere beeld meer sober en minder gedetailleerd is afgewerkt. 

Ideaal als cadeau 

Als je weet dat iemand een grote voorstander is van het Boeddhisme, dan zijn Indische Boeddhabeelden een ideaal cadeau om te geven. Wanneer je dit aan iemand geeft, wens je die persoon ook veel geluk, voorspoed en welvaart in het leven, dus het is enorm bijzonder om zo’n beeld als cadeau te krijgen. Heb je misschien raad of advies nodig bij het aankopen van een Indisch Boeddhabeeld voor iemand anders, dan kan je altijd informatie vragen aan de klantenservice. 

Voor iedereen wat wils 

Met ons assortiment van Indische Boeddhabeelden proberen wij voor iedereen wat wils te bieden. Groot of klein, voor binnen of buiten, wat je ook wenst, je kan het bij ons vinden. Wil je graag een Indisch Boeddhabeeld aankopen, dan kan je dat bij ons aan een voordelige prijs. Bovendien verloopt alles veilig bij het aankopen en als je voor 13u een bestelling plaatst, wordt deze dezelfde dag nog verwerkt. Op die manier kan je dus genieten van een snelle levering. We streven ernaar om elke klant tevreden te stellen, zodat hij snel van zijn Indische Boeddhabeeld kan gaan genieten.