Grote Boeddha beelden

Toont alle 7 resultaten

Grote Boeddha beelden kopen?

Een tuin inrichten heeft voor iedereen een andere betekenis. Voor de ene wilt het zeggen een plekje vol leuke en fleurige dingen met heel veel kleur om een echt vakantiegevoel in eigen tuin te krijgen. Terwijl een tuin inrichten voor de ander net een plekje van rust inrichten wil zeggen. Een plek die rust, harmonie en vrede uitstraalt en waar je na een lange dag even in een tuinstoel kan ploffen om tot jezelf te komen. Er zijn een paar dingen die kunnen helpen om een rustige zen tuin van jouw tuin te maken. Een voorbeeld daarvan zijn tuinbeelden zoals grote Boeddha beelden.

Waarvoor staat Boeddha?

Boeddha beelden, je ziet ze tegenwoordig steeds vaker en vaker zowel voor binnen als voor buiten. Maar waarvoor staat Boeddha eigenlijk? Wanneer je een Boeddha beeld in de tuin zet als tuinbeeld, dan brengt het jou de volgende zaken:

  • Blijheid
  • Succes
  • Geluk
  • Voorspoed
  • Welvaart

Natuurlijk staat een tuinbeeld van een Boeddha ook gewoon mooi in de tuin en straalt dit beeld echte rust en harmonie uit. Het zorgt voor een unieke sfeer en look in de tuin en grote Boeddha beelden zijn meteen een echte eyecatcher wanneer er mensen in jouw tuin arriveren.

Verschillende soorten Boeddha beelden?

Er zijn heel veel soorten Boeddha beelden die je als tuinbeelden kan installeren, van kleine formaten tot grote. Waarom dan kiezen voor een groot Boeddha beeld? Je kan perfect kiezen voor een klein Boeddha beeld in de tuin, maar wanneer je zo’n tuinbeeld installeert, wil je natuurlijk wel dat die opvalt. En dat is het nadeel bij kleine tuinbeelden. Zeker wanneer je een grote tuin hebt, verdwijnt een klein tuinbeeld in het niets. Dit zal bij grote Boeddha beelden niet gebeuren. Heb je een kleine tuin, dan valt ieder zijn oog meteen op het beeld. Heb je een grote tuin en kies je voor een groot beeld, dan is er zowel aandacht voor het beeld als voor de tuin, wat een ideale combinatie is!

Zittende Boeddha

Niet alleen in groottes, materialen en kleuren kan je een Boeddha beeld kiezen, maar ook in verschillende houdingen. Zo heb je de zittende Boeddha en de staande Boeddha. De zittende Boeddha komt in verschillende sub houdingen voor, maar de bekendste zithouding is degene waarbij de rechterarm omhoog wordt gehouden met de handpalm naar buiten en de vingers omhoog. De linkerarm bevindt zich naast de romp op de schoot. De benen van het Boeddha beeld zitten in de typische yoga houding. Deze Boeddha is het gebaar van onbevreesdheid en hij staat symbool voor het laten zien van Boeddha’s leven wanneer hij de verlichting bereikt heeft. Een zittende Boeddha straalt rust en vrede uit en is dus ideaal voor jouw zen tuin.

Staande Boeddha

Een tweede soort tuinbeeld dat je in de tuin kan plaatsen, is een staande Boeddha. Dit is de actievere Boeddha en ook wel populair om in de tuin te zetten. Wanneer je vele platen en bloemen hebt in de tuin om er een echt zen tuin van te maken, is het wel een goed idee om een staande Boeddha hiermee te combineren. Maar dat is natuurlijk waar jouw persoonlijke voorkeur naar uit gaat.

Hoe grote Boeddha beelden plaatsen?

Grote Boeddha beelden zijn indrukwekkend om te zien, maar je moet er natuurlijk wel een mooie plaats voor hebben in de tuin om ze neer te zetten. Het best en mooist is om een groot Boeddha beeld op een plek in de tuin te zetten waar hij heel de tuin overziet. De energie in de tuin wordt gebundeld door de Boeddha en dit zal de groei versnellen. Het is wel belangrijk dat je grote Boeddha beelden voor in de tuin koopt die echte tuinbeelden zijn. Niet alle Boeddha beelden zijn geschikt om in de tuin te plaatsen en zo krijg je misschien barsten in het beeld tijdens de winter of gaat het verkleuren in de zon, wat jammer zou zijn.

Boeddhabeelden kopen

Boeddhabeelden kopen, of je ze nu voor jezelf koopt of voor iemand anders, ze zijn sowieso de moeite waard om te kopen. Toch is het een heel leuk cadeau om te geven aan iemand, zeker wanneer die fan is van het Boeddhisme. Er doet zich wel eens een verhaal de ronde dat wanneer je een Boeddha voor jezelf koopt, dit ongeluk zou brengen of wanneer je hem voor iemand anders koopt alleen maar geluk, voorspoed en liefde voor die persoon brengt. Dit zijn gelukkig fabeltjes. De waarde en de betekenis van een Boeddha zal niet veranderen door wie hem koopt en of je hem nu weg geeft of hem voor jezelf houdt.

Grote Boeddhabeelden kopen, je kan dit zeker en vast online. Er zijn heel veel webshops waar je deze kan kopen, toch springt boeddhabeeld.be er bovenuit. Met een ruim assortiment aan Boeddhabeelden, groot, klein, zittend, staand, voor buiten of voor binnen, vind jij voor elke gelegenheid wel een passend beeld. Van een Boeddhabeeld wil je natuurlijk snel kunnen genieten en dat is geen probleem bij boeddhabeeld.be. De bestelling wordt snel verzonden en hierdoor heb jij het Boeddhabeeld naar wens zeer snel in huis! Nog bijkomende voordelen waarom je zou bestellen op boeddhabeeld.be:

  • Specialist in Boeddhabeelden
  • Uitstekende kwaliteit
  • Duurzame beelden zowel voor binnen als buiten
  • Boeddhabeelden tegen scherpe prijzen te verkrijgen
  • Niet tevreden? Binnen de 14 dagen retour sturen en geld terug!