Boeddha tuinbeelden

Resultaat 1–16 van de 35 resultaten wordt getoond

Tuinbeelden zijn de beste tuindecoraties!

Tuinbeelden zijn tuindecoraties die een prachtig detail vormen voor je tuin of terras. Een tuinbeeld kan je tuininrichting net even dat extra geven, waardoor alles mooi in balans komt. Boeddhabeeld.be is de leverancier van kwalitatieve tuinbeelden. Wij zijn gespecialiseerd in Boeddha tuinbeelden gemaakt van materialen zoals beton, fiberclay, hout, keramiek en polyresin. Veel van onze tuindecoraties zijn vorstbestendig waardoor je deze het gehele jaar door gewoon buiten kunt laten staan, dus ook in de wintermaanden.

Een tuinbeeld kiezen

Ben je op zoek naar een tuinbeeld, dan kan het best lastig zijn om tot een goede keuze te komen. Echter, het voordeel van beelden is dat deze bijna altijd tot hun recht komen. Heb je een grote tuin, dan valt een klein beeld wellicht een beetje weg. Maar als je dat kleine beeld bijvoorbeeld op de de rand van een pad of muurtje plaatst, dan valt deze subtiel toch heel mooi op. Heb je een kleine tuin of terras, dan kun je er voor kiezen om een groot beeld als ‘middelpunt’ van de belangstelling te gebruiken. De rest van de tuin of het terras bouw je dan rond dit beeld op. Met een beetje creativiteit en wat schuiven, passen en meten kom je bijna altijd op een punt dat je uitermate tevreden bent met je aanschaf.

Boeddha tuinbeelden kopen

Onze selectie van boeddha tuinbeelden is zo afgestemd dat er voor de meeste mensen, tuinontwerpers en hoveniers altijd een juist beeld tussen zit. Met kleuren zoals brons, bruin, donker grijs, grijs, wit, zilver en zwart zijn de producten goed te plaatsen in verschillende settings. Voor de afmeting geld eigenlijk hetzelfde. Met afmeting tussen de 15 en 50 centimeter hoog, maar ook groter, kan iedereen iets vinden wat bij zijn of haar ideeën aansluit. Binnen onze selectie maken wij onderscheid tussen verschillende typen Boeddha tuinbeelden. Denk bijvoorbeeld aan grote beelden, Boeddha hoofden, lachende beelden, maar ook beelden met invloeden vanuit Japan, India, Thailand en Indonesië.

Snelle levering en uitstekende service

Bestel je op werkdagen voor 13.00, dan heb je je beeld over het algemeen de volgende dag al in huis! Wij bieden verschillende veilige betalingsmogelijkheden, waaronder achteraf betalen. Ben je niet tevreden met je aanschaf, dan kun je deze binnen 30 dagen retourneren. Het voordeel is natuurlijk dat je kunt bekijken of het beeld daadwerkelijk is wat je hoopte!